skip to Main Content
Med Sikkerhet I Høysetet

Med sikkerhet i høysetet

Operativ leder i Karmøy Røde Kors Hjelpekorps, Hans Jakob Gulliksen og Leder for Skudefestivalen, Olav Torkelsen signerer samarbeidsavtalen
Foto: T.Varne

Skudefestivalen setter tryggheten til publikum i første rekke og vi er veldig glade for å bekrefte ett tett samarbeid med Karmøy Røde Kors Hjelpekorps. Hjelpekorpset skal bistå festivalen med døgnkontinuerlig beredskap. Dette blir i form av streifvakter både til lands og til vanns, medisinsk personale tilstede under konserter og tilstedeværelse av både ambulanse og redningsbåter. Dette blir bekreftet med en tre års avtale som ble signert på festivalens styremøte 18.mai.

I tillegg vil publikum bli henvist og hjulpet til rette med parkering for både dagsbesøkende og overnattende bobilturister av kyndig personell fra Skudenes Ungdoms Idrettslag SUIL. Alt skulle da ligge til rette for ett trygt og hyggelig opphold for vårt publikum under årets festival!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Back To Top