skip to Main Content

Barnas dag!

Skudefestivalen og Round Table 81 Skudeneshavn har gleden av å invitere voksne og barn til Barnas dag i Skudefestivalen lørdag 7. juli fra kl 12 til kl 17.

Sirkusartistene Anna og Morten fra Plutselig Sirkus spiller først en forrykende sirkusforestillingen full av magi, imponerende rockeringartisteri og utrolige sjongleringskunster. Etter forestillingen får små og store selv anledning til å prøve seg som sirkusartister!

Deltagerene deltar så lenge de selv ønsker og får prøve seg på rockeringdans, sjonglering med baller, spinning av tallerkener og mye mer. Underveis går Anna og Morten rundt blant deltagerene og instruerer i hvordan å utføre de
ulike sirkusferdighetene.

Første forestilling er kl 12:30 – Neste starter 14:30.

Diplom IS deler ut gratis is! Det blir salg av brus, kaffe, vafler og pølser.

Velkommen på sirkus!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Back To Top