skip to Main Content

Unngå betalingskø i teltet! «Go Cashless»

OBS: Dette gjelder kun i teltet Karmøybanken Arena. Alle dager, også gratiskonserten på lørdag.

 

Velkommen til Skudefestivalens hovedscene Karmøybanken Arena!

Nå kan du slippe betalingskøen, og legge igjen lommeboka hjemme. I år ønsker vi i Skudefestivalen å gjøre det enklere for deg slik at du bruker mindre tid i barkøen, samtidig som du får med deg mer av konsertopplevelsen. Ved å innføre TicketCo sitt nye Cashless system, er du bare noen få berøringer unna fra å fylle på nye drikkevarebonger i din digitale lommebok. Last ned TicketCo Wallet på din telefon allerede i dag, og logg deg inn med din TicketCo profil. Dette er den samme profilen som du allerede har bestilt dine billetter med. Legg inn ditt bankkort, og resten gjøres ved noen få berøringer akkurat hvor du befinner deg. TicketCo Wallet-appen finner du både i App Store og Google Play.

I baren vil de da scanne din private QR-kode i TicketCo Wallet-appen, og du får utlevert dine varer. Dersom det etter endt arrangement er mer penger i din TicketCo Wallet, vil dette bli overført tilbake til ditt kort som du har registrert i appen.

Liker du det sosiale aspektet ved å stå i betalingskø, eller ikke stoler på teknologien så finnes det også et alternativ for deg. Med kort eller kontant, kan du fylle på et bongkort med en egen QR-kode. Dette kortet scannes i baren på samme måte som TicketCo Wallet appen. Dette bongkortet kjøpes i et eget utsalgssted like utenfor inngangen. Her fyller du på med ønsket bongverdi. Dette kortet kan brukes om igjen og fylles på dersom det skulle være behov. Etter endt arrangement, kan dessverre ikke resterende verdi på bongkortet refunderes.

Vær smart, vær tidlig ute og unngå betalingskøen ved å laste ned TicketCo Wallet appen! Logg inn på forhånd< med din bruker samtidig som du registrerer ditt kort i appen. Spre nyheten, slik at flere vil få med seg mer av konsertopplevelsen og unngår betalingskøen.

Gleder oss til å se deg i Skudefestivalen 2019!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Back To Top