skip to Main Content

Velkommen 2021

2020 er gått over i historien som «det året vi ventet». Vi har alle lært mye av hvor mye det går an å endre og omstille seg. Oppi det hele er det bare som en bagatell å regne at vi måtte avlyse 2020 festivalen. Vi gleder oss alle til å komme tilbake til normalen, selv om det fortsatt er vanskelig å gjette hva som i fremtiden blir normalt! Dere skal vite at vi som står bak Skudefestivalen er i full gang med forberedelser for å arrangere ny festival 1-4 Juli 2021 selv om det fortsatt er mye usikkerhet om hvordan smitte og restriksjoner vil påvirke oss.

I mellomtiden, – ta vare på hverandre, ta en kaffekopp og tenk tilbake på mange gode minner så håper vi å treffes til tidenes festival til sommeren!

Riktig godt nytt år til alle!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Back To Top