Nyheter

Artistslipp 2023

Skudefestivalen feirer 30 års jubileum, og som jubilanter flest skal dette feires med brask og bram, og vi storgleder oss til å arrangere jubileumsfestival første helgen i Juli melder leder av Skudefestivalen, Olav Torkelsen i en pressemelding!
Han melder at det meste av underholdningen allerede er godt på plass og at mere vil komme til etter hvert når han ønsker at årets festival skal bli husket som den store jubileumsfesten!
Vi får besøk av fantastiske artister som Staysman, Freddy Kalas, Trang Fødsel, Sigvart Dagsland og Karoline Krüger for å nevne noen.
Festivalen starter torsdag 29. juni når to fantastiske band spiller opp i Skudenes Aakra Sparebank Arena på kvelden.
Det blir garantert høy allsang-faktor når 10 musikere og korister fra Karmøy med Mads Pedersen i spissen entrer scenen for å fremføre sin hyllest til Queen; «The Show Must Go On».

Neste orkester er This Was My Life …et tribute band til Kim Larsen & Gasolin.
Bandet ble etablert i Bergen i januar 2018 og har med rekordfart blitt et anerkjent navn blant publikum og arrangører i hele Norden. I akustisk setting tar de deg med på en herlig musikalsk reise i Kim Larsens liv og leverer det beste av hits fra hans karriere som f.eks. «Papirsklip», «Midt om natten», «This is my life» og «Hva gør vi nu, lille du».

På Skudenes Gamla Verksted blir det «mot midnatt» konsert med Bergensbandet Trang Fødsel. Her blir det gjennhør med gode svisker som «Kursiv» og «Drømmedame».
Fredag 30. juni starter med kirkekonsert i Falnes kirke med fløyelstoner fra Sigvart Dagsland og Karoline Krüger! Karoline ser vi nå på TV2’s Hver gang vi møtes!
På Skudenes Gamla Verksted vil vi forsøke oss igjen med Humorfest. Dette året har vi igjen gleden av å hilse på en av mine favoritt humorister; Rune Bjerga med sitt Stand-up show: «Mellom bakkar og Bjerga» sier Torkelsen og fortsetter:
I Skudenes Aakra Sparebank Arena har vi nok en artist fra det pågående TV2 programmmet Hver gang vi møtes! Ikke noe jubileum uten festmusikk! Tar vi «En pinne for Skudesnes»? Denne fredagskvelden blir minneverdig når vi får besøk av Freddy Kalas med fullt band som har tatt Norge med storm med sine ekstremt fengende og populære allsanglåter. Som oppvarmingsband har vi Vindafjord bandet FYK. FYK er ett energisk ungt band som med sin spilleglede og energi skaper konsertopplevelser som alle kan sette pris på. Bandet henter inspirasjon fra pop/rock, funk og blues.
Lørdag 1.juli blir det tradisjonen tro, gratis utekonsert på torget med en rekke lokale gode artister!
Ingen lørdag i Skudefestivalen uten Slogmåkane som sammen med Capt. Kane & Big Trouble kommer til å fylle Skudenes Aakra Sparebank Arena hvor stemningen kommer til å høres i kilometer’s omkrets! Capt. Kane blir det også gjennhør med på Råseglarhuset lørdagskvelden.
Kveldskonserten i Skudenes Aakra Sparebank Arena blir fortsettelse av feststemningen fra fredagen når en av de mest populære stemningsskaperne i Norge entrer scenen med sitt band og forrykende show! Vi storgleder oss til å høre og oppleve Stian «Staysman» Thorbjørnsen!
Vi fortsetter å satse på barn og Ungdom og også i år blir det full fest på Palme Olena. Her jobbes det med masse spennende på programmet.
Skudefestivalen 2023 blir avholdt 29.juni – 2. juli og billettsalget starter på Ticketco med Early bird billetter 1. mars og ordinært salg 1. april!