Artister

Torsdag

Torsdag
kl. 20:00
Skudenes & Aakra Sparebank Arena

This Was My Life

This Was My Life
...et tributeband til Kim Larsen & Gasolin.
Bandet ble etablert i Bergen i januar 2018 og har med rekordfart blitt et anerkjent navn blant publikum og arrangører i hele Norden. Med tiden har etterspørselen blitt enorm, og bandet spiller for tilnærmet utsolgte arenaer Norge rundt.

I akustisk setting tar de deg med på en herlig musikalsk reise i Kim Larsens liv og leverer det beste av hits fra hans karriere som f.eks. «Papirsklip», «Midt om natten», «This is my life» og «Hva gør vi nu, lille du».

Med danske vokalist og frontfigur, Claus Pedersen i kombinasjon med dyktige og rutinerte musikere kjent fra Bergens musikkmiljø, gjenskapes den ene etter den andre perlen med stor innlevelse og herlige harmonier.

Claus Pedersen (vokal/gitar)
Arne Oppedal (gitar/kor)
Arild Gjørøy (bass/kor)
Ove Gaassand (tangenter)
Marius Larsen (perkusjon/vokal/visual FX)

Kjøp billett
Torsdag
kl. 20:00
Skudenes & Aakra Sparebank Arena

Tribute to Queen

Det blir garantert høy allsang-faktor når 10 musikere og korister fra Karmøy med Mads Pedersen i spissen entrer scenen for å fremføre sin hyllest til Queen; «The Show Must Go On».
Gjestevokalist er Johannes Støle, og resten av bandet består av Kristoffer Davidsen og Jostein Marø på gitarer, Rudolf Fredly på bass, Anders Skorpe Sjøen trommer, Svein Ragnar Myklebust på Keyboard. Korister er Carina Økland Pedersen, Eva Irene Vea og Margit Franksdotter.

Kjøp billett

Fredag

Fredag
kl. 20:00
Skudenes & Aakra Sparebank Arena

FYK

FYK er eit energisk ungt band som med sin speleglede og energi skapar konsertopplevingar som alle kan setje pris på. Bandet hentar inspirasjon frå pop/rock, funk og blues. Med drivande orgeltonar, deilige gitarriff og tekstar på norsk dialekt, gir dei publikum musikkopplevingar som treff rett i ryggmargen. FYK har dei siste åra vore support for fleire store norske band som Morten Abel, Vestlandsfanden, Rotlaus, Raga Rockers og Pakkers.

"FYK For Faen" er bandets etterlengta debutalbum med musikk som strekk seg frå sarte powerballadar til dansbare discolåtar og vidare til bygderock og allsong. Her er det altså noko som alle kan setja pris på.

FYK spiller opp som oppvarming til Freddy Kalas!

Kjøp billett
Fredag
kl. 20:00
Skudenes & Aakra Sparebank Arena

Freddy Kalas

Tar vi «En pinne for Skudesnes»? Denne fredagskvelden blir minneverdig når vi får besøk av Freddy Kalas med fullt band som har tatt Norge med storm med sine ekstremt fengende og populære allsanglåter. Som oppvarmingsband har vi Vindafjord bandet FYK. FYK er ett energisk ungt band som med sin spilleglede og energi skaper konsertopplevelser som alle kan sette pris på. Bandet henter inspirasjon fra pop/rock, funk og blues.
Kjøp billett
Fredag
kl. 20:00
Gamla Verksted

Rune Bjerga

Dette året har vi igjen gleden av å hilse på en av våre favoritt humorister; Rune Bjerga med sitt Stand-up show: «Mellom bakkar og Bjerga»
Kjøp billett

Lørdag

Lørdag
kl. 20:00
Skudenes & Aakra Sparebank Arena

Staysman

Stian Thorbjørnsen
Thorbjørnsen utgjorde sammen med Lasse Jensen duoen Staysman & Lazz, før de ble oppløst i 2020. Duoen ble oppdaget da de var med i en sangkonkurranse arrangert av ukebladet Se & Hør med sangen «Uten sko» i 2010. I 2015 deltok de i Melodi Grand Prix med sin låt «En godt stekt pizza» og endte på en tredjeplass i finalen.
Han ble kjent for et større publikum i 2012, da han deltok i sesong 4 av TV3-serien Paradise Hotel. Han var deltaker i TV3-serien Robinsonekspedisjonen i 2013.
I 2015 deltok han i programmet Skal vi danse på TV 2, der han endte på andreplass. Våren 2021 var Thorbjørnsen med i Hver gang vi møtes på TV 2, sammen med artistene Arne Hurlen, Hanne Krogh, Maria Mena, Agnete Saba, Trygve Skaug og Hkeem.
Han skal lede Melodi Grand Prix 2023 sammen med Arianrhod Engebø.

Kjøp billett
Lørdag
kl. 20:00
Råseglarhuset

Capt. Kane & Big Trouble

Fullt trøkk på Rådeglarhuset med Countryrock når Capt. Kane & Big Trouble spiller opp.
NB billetter selges kun i døren.

Capt Kane & Big Trouble består av:

Geir von Halleland: vokal og akk.gitar
Reidar Paulsen: bass og kor
Aage Halleland: trommer og kor
Jostein Marø: el.gitar og kor

Kjøp billett
Lørdag
kl. 13:00
Skudenes & Aakra Sparebank Arena

Slogmåkane og Capt. Kane & Big Trouble

Ingen lørdag i Skudefestivalen uten Slogmåkane som sammen med Capt. Kane & Big Trouble kommer til å fylle Skudenes Aakra Sparebank Arena hvor stemningen kommer til å høres i kilometer’s omkrets! Capt. Kane blir det også gjennhør med på Råseglarhuset lørdagskvelden.
Kjøp billett
Lørdag
kl. 18:00
Gassco Arena - Torget

Mari Liknes

Mari Liknes er 17 år, kommer fra Åkra og går musikklinjen på Skeisvang videregående skole. Mari’s store interesse er musikk, og i 2020 vant hun Musikk-kappløpet på Haugalandet og dette gav mersmak og inspirasjon til å skrive egne låter. Mari har allerede i sitt unge liv rukket å gi ut 4 singler på ABC tunes som spilles på P3 Urørt. I fremtiden ser hun for seg å drive med musikk på heltid, enten på scenen eller noe annet. Når vi møter Mari på scenen i festivalen, har hun med seg Idar Stol Larsen på trommer, Kasper H. Eliassen på gitar, og Sondre Fossum på bass.
Lørdag
kl. 18:00
Gassco Arena - Torget

Jeanett Elise Naley

Jeanett Elise Naley er 20 år og bor i Tysvær, men kommer opprinnelig fra Skudeneshavn hvor hun bodde til hun var 8 år. Jeanett har tatt frisør utdanning, og jobber med det men har alltid hatt musikken med seg i livet sitt.
Til høsten skal Jeanett til Bergen for å studere lyd og musikkproduksjon på Noroff. Hun har stor interesse for musikk og skriver nå sine egne låter og jobber med å få ut en Ep. Jeanett er deltaker i The Voice våren 2023 og gjør en veldig god figur her.
Drømmen til Jeanett har lenge vært å stå på scenen og leve av musikken, og nå er det ikke lenger en drøm – det er blitt et mål å jobbe seg mot en karriere som artist.

Lørdag
kl. 18:00
Gassco Arena - Torget

Celine Lyng

Celine Lyng er fra Skudeneshavn og fyller 26 år på konsertdagen. Etter å ha gått på musikklinja ved Skeisvang VGS flyttet Celine som 19-åring til Liverpool hvor hun studerte "songwriting and performance" ved LIPA (Sir Paul McCartney's skole). Her utviklet Celine seg som sanger og interessen for låtskriving vokste veldig. Hun bodde der i fire år og flyttet deretter til Norge, og nå bor Celine i Kristiansand og tar en master i låtskriving. Celine har gitt ut 4 låter som alle har kommet på topp 40-listene til Radio 102 hvorav 2 nådde førsteplass. Drømmen er å få leve av musikk, om det ender opp med å være artist, skrive for andre eller å undervise musikk, så er hun veldig fornøyd. På scenen har Celine med seg Solveig Nyhus på trommer, Kristoffer Hjelmaas Sivertsen på gitar og Sigurd Heide Aadland på bass.
Lørdag
kl. 18:00
Gassco Arena - Torget

Jone Eikemo

Jone Eikemo driver med mye forskjellig, men for det meste musikk. Bor i Kopervik, er 18 år og er ferdig med 2 året på Kopervik videregående denne sommeren. Han har en ganske så allsidig musikksmak, men liker gode gamle klassikere best. Spiller både piano, gitar og synger i tillegg. Jone har vært med på UKM (ungdommens kulturmønstring) flere ganger og i 2022 gikk han videre til fylkesmønstring sammen med sitt band Harwood. Sammen med Ida H har Jone promotert UKM på alle ungdomsskolene i Karmøy med en opptreden og et lite foredrag. Nå nylig har Jone deltatt med Ida H på hennes nye single «Seaven Seas» som ligger ute på Spotify. Han gleder seg til å vise seg frem på utescenen i Skudeneshavn.