Nyheter

Gratis konsert Freddy Kalas

Gratis Jubileumskonsert!

Skudefestivalen har i år 30 års jubileum, og vi har lyst å slå et slag for barn og ungdom. Vi feirer dette med en heidundrende gratis konsert med Freddy Kalas i Skudenes & Aakra Sparebank Arena på fredag 30.06.2023 kl 17:00!

Takket være gode støttespillere vil denne konserten være gratis og vi inviterer barn, unge og familier til en flott opplevelse i teltet. Her har vi ingen aldersgrense og arrangementet er naturligvis alkoholfritt. Det blir ikke forhåndsbestilling til konserten.

Ettersom det ikke blir forhåndsbestilling eller påmelding til konserten, så anbefaler vi alle å stille opp tidlig. Portene åpner kl. 16.00 En stor takk til våre hovedsamarbeidspartnere og Lions Club Karmøy Vest, Skude Fryseri, Karmøy Kommune, Karmøy Bilsenter, Vassbakk & Stol, Hytrans og Frivilligsentralene Karmøy.